Direct naar inhoud

21 jaar vlotte vacatures

Op een dag vind je de job van je leven. Zoals de vaste advertentiepartner van Poolstok zijn.
Klant
Poolstok
Bullseye
Overheidspersoneel werven
Expertises
  • Advertenties
  • Strategie
  • Vormgeving

Van advies tot advertentie

Als sinds het prille jaar 2000 staan we onze klant Poolstok bij met raad, daad en doelstellingen. Zo passeren er al meer dan twee decennia lang vacatures voor de meest uiteenlopende overheidsjobs over onze bureaus. Online en offline? Uiteraard.

We raken elke dag de doelgroep in z’n kern door de juiste kanalen te selecteren. Indeed, Stepstone, Jobat, De Zondag, De Streekkrant, Het Belang van Limburg, De Standaard, Gazet van Antwerpen, Facebook, LinkedIn … Strevend naar een sterke mix tussen digitale en printmedia, bereiken we álle jobhunters.

480 clicks per ad

Met een gemiddeld weekbudget van maar liefst 40.000 euro (waarvan 3.000 euro rechtstreeks naar Mark Zuckerberg gaat) is Poolstok wekelijks goed voor talrijke clicks. Een modale kost van 0,14 euro per click en 0,38 euro per websitebezoeker? Niet slecht.

Maatwerk is immers de enige manier om de juiste medewerker op de juiste plek te krijgen. Een CTR van 2,3% stemt alleszins niet enkel de klant, maar ook ons team tevreden. Samen gaan we van communicatie op maat naar de geknipte kandidaat!