Direct naar inhoud

Impuls voor beginners (en gevorderden)

Bezielde klanten zijn fijn, maar betrokken collega’s zijn pas écht een goudmijn. Wij kunnen het weten, gezien ons kantoor in de schaduw van een schachtbok ligt. Hier op C-mine kan de clichématige boog niet altijd gespannen staan. Daarom schieten wij het vaakst raak wanneer we elkaar uitdagen om meer te doen dan deadlines halen: om ter meest kebabs eten tijdens de lunchpauze. Sinterklaas spelen voor het goede doel. Of zoveel mogelijk vuile koffiemokken naar de vaat brengen in één keer. Kortom, impact maken.

Opeens een vlaag van inspiratie tussendoor? Opschrijven, schetsen, sharen! Zo leveren onze Impulsers elk via hun eigen passie een bijdrage aan the bigger picture. Van bureau naar klant tot maatschappij. Als die geniale ideeën dan toch een keer op zich laat wachten, nemen we er een drankje bij en plakken we er het etiket ‘brainstormavond’ op. En met zicht op de gemeenschappelijke pooltafel is een dosis vriendschappelijke competitie nooit veraf. Want de tofste teambuilding is niet die van één keer per jaar (pertang ook prettig!) maar wel die van elke dag.

Bij ons geen tikklok, maar wel lachen met TikTok. Geen meetings waaruit je weg wilt wandelen, maar wandelmeetings. Lachen om elkaars flauwe moppen? Matig op maandagochtend, vrijuit op vrijdagnamiddag.