Direct naar inhoud
3 Vacatures

5 rake vragen aan … designer Yvan

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan Impuls-ancien Yvan. Naast DTP-koning is hij shortcutkampioen én maestro van de kantoorradio. Kan ook niet anders met zo’n uitgebreide muziekkennis. Vijf vragen. Vijf antwoorden. Vijf keer raak!

1. Welke muziek kan jou altijd raken?

Yvan: “I’m an 80’s-kid. 😉 Geef mij dus maar The Cure, InXs, R.E.M., Prince of zelfs George Michael. Fun fact: bij ‘Careless Whisper’ gaat de stereo bij mij altijd op max! Tonight the music seems so loud, I wish that we could lose this crowd …

2. Welk vakantiebestemming raakt je het meest?

Yvan: “Winter, zomer, buitenland, binnenland … Het maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit, als het reisgezelschap maar fijn is. En dat zit gelukkig altijd goed!”

3. Welke mensen raken je recht in het hart?

Yvan: “Ik heb een vriendengroep waarop ik altijd kan rekenen. Dat is toch het allerbelangrijkste in het leven? Al sinds 2011 gaan we elke zomer én winter op vakantie met vier gezinnen uit die vriendengroep: acht volwassenen en tien tieners. Niks moet, alles kan – samen of apart. Zalig!”

4. Bij welke creatieve bezigheid is het altijd raak?

Yvan: “Ik zoek graag naar creatieve oplossingen om mijn job op de meest efficiënte manier mogelijk uit te voeren. Maar creativiteit zit voor mij vooral in schoonheid. Ik kan even intens genieten van een mooi grafisch ontwerp als van een schilderij, een tafellampje, een auto, een mens … Schoonheid zit in alles.”

5. Welk Impuls-project raakt je het meest?

Yvan: “K’aardig, ons kaartenatelier voor het goede doel, was wat mij betreft een zeer geslaagd project. Zowel op creatief als sociaal vlak! Een totaalproject om trots op te zijn, want alle Impulsers hebben samen hun beste beentje voorgezet.”

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls