Direct naar inhoud
2 Vacatures

Breng het beste in je merk naar boven

Wij geloven in twee dingen: ons team en onze resultaten. Vanuit de Impuls-communicatievisie voor jouw bedrijf transformeren we je naar Nog Meer Jezelf™. Hierbij goochelen we niet met dure woorden en nog duurdere ideeën, maar wel met correcte cijfers én een vleugje idealisme.

Wat ons betreft is communicatie geen illusie die alles mooier maakt dan het is. Het kan authentiek zijn. Het kan impact maken. Zo worden Impulsers gedreven door de passie voor hun eigen expertise én die voor de boodschap die jij wil uitdragen als klant. Wij staan achter je. Want we geloven in elkaar. Simpel.

Impuls brengt het binnenste van je bedrijf naar buiten, want dát deel is het beste. Bij ons mag je als klant dus altijd meekijken achter het gordijn. Geen tadaa, wel data.

Expertises

Strategie

Wil je de wereld veroveren met je merk? Of is een klein verschil maken genoeg? Wij finetunen je archetype en analyseren de data.

Merkversterking

Natuurlijk wil je een impact maken. Wij ook. Zo zet Impuls je op de kaart met een uitgekiende (re)branding. Start- en eindpunt: jouw verhaal.

Content

Authentiek communiceren vanuit de kern van je merk, check. Via ons komt je content – van blog tot vlog – recht uit het hart.

Vormgeving

Zien is geloven, dus het oog wil ook wat. Voor onze studio begint een mooiere wereld dan ook bij een mooi design.

Online ontwikkeling

Achter de schermen veel eentjes en nulletjes, in de front-end vooral een verhaal dat klopt. In een oogopslag én qua code.

Advertenties

Impuls plaatst ads à volonté, met het doel van je organisatie als target. Van vacatures tot imagocampagnes.

Achter de schermen

Benieuwd hoe het er backstage aan toe gaat? Impulsers zijn onderling net zo divers als onze klantenportefeuille, maar één ding hebben ze gemeenschappelijk: ze geloven in iets. We smijten ons dan ook met volle goesting in internationale projecten die de wereld een beetje groener maken of nationale campagnes rond mental health.

Jürgen Buekers

Bestuurder

Luc Valvekens

Managing partner

Geert Mullens

Creatief directeur

Martine Vanaken

Senior strateeg

Carmen Adams

Accountmanager

Silke Van de Vyver

Junior strateeg

Anne-Sophie Pauly

Digitaal strateeg

Julie Vandebosch

Digitaal designer

Julio Colomo

Designer

Pieter Verlaak

Video- en fotograaf

Yvan Schorpion

Designer

Johnny Baeten

Designer

Wajn Ulrix

Motion designer

Vanessa Gerrits

Copywriter

Chris Van Wiele

Financieel medewerker

Ilse Thiernesse

Office manager

Sara Stevens

Junior accountmanager

Daan Vanaenrode

Junior accountmanager

Dirk Houben

Mentor