Direct naar inhoud
3 Vacatures

Breng het beste in je merk naar boven

Inhoud

Impuls is al meer dan veertig jaar (hiep hiep!) een betrouwbare partner van tal van organisaties en bedrijven. We helpen hen communicatief groeien vanuit de inhoud. Klinkt interessant? Is het ook. Om te beginnen werken we ons volledig in de materie in. Ons uitgangspunt: jouw core business en identity. Elke organisatie heeft immers z’n eigen DNA, uitdagingen en doelstellingen. We kunnen niet wachten om die van jou te ontdekken …

Transparantie

Vertrouwen is in elke partnership onmisbaar. Daarom kiest Impuls bewust voor een open bedrijfscultuur waarbij er zowel intern als extern op een transparante manier wordt samengewerkt. Onze jarenlange samenwerking met tal van organisaties en bedrijven bewijst dat onze aanpak werkt! Long term, strong commitment.

Resultaat

Voor ons is deadlines halen geen feestmoment aan de finishlijn, maar het Olympisch minimum om de race te kunnen starten. Resultaten? Die toetsen we af aan de bedrijfsdoelstellingen die worden beoogd (en behaald) via de communicatie. We zijn doorheen de jaren dan ook uitgegroeid tot een sterke strategische partner die bij elk project of initiatief de impact op de uiteindelijke targets evalueert en monitort. Want meten is—cliché maar waar—weten.

Ons aanbod

Strategie

Goede communicatie steunt op een stevig strategisch fundament. Gelukkig bezitten onze strategen de skills om dit fundament te finetunen én vlot te vertalen naar een concrete communicatievisie.

Creatie

Of het nu gaat om het ontwerpen van op maat gemaakte logo's, het creëren van websites, het bedenken van unieke concepten of het produceren van illustraties, ons team smijt zich “vollenbak”.

Employer branding

De betrokkenheid/tevredenheid van je personeel vergroten én de juiste kandidaten aantrekken? Wij helpen je (heel heel heel) graag bij het communiceren van je werkgeversverhaal.

Contentmarketing

Met dank aan onze ‘in house’-contentafdeling maken we content op maat van elke doelgroep. Gerichte content die ráákt, in welke vorm dan ook: visual, animatie, infographic ...

Campagnes

Wij hebben ons gespecialiseerd in een moderne vorm van campaigning waarbij de impact op het einddoel prioriteit heeft. Altijd.

Digitale services

Onze digitale services omvatten een breed scala aan oplossingen, waaronder webontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie (SEO), socialmediamanagement, ‘pay per click’-advertenties (PPC), en nog veel meer.

Achter de schermen

Benieuwd hoe het er backstage aan toe gaat? Impulsers zijn onderling net zo divers als onze klantenportefeuille, maar één ding hebben ze gemeenschappelijk: ze geloven in iets. We smijten ons dan ook met volle goesting in internationale projecten die de wereld een beetje groener maken of nationale campagnes rond mental health.

Jürgen Buekers

Bestuurder

Luc Valvekens

Managing partner

Geert Mullens

Creatief directeur

Martine Vanaken

Senior strateeg

Frederik Cuyvers

Senior strateeg

Carmen Adams

Accountmanager

Silke Van de Vyver

Junior strateeg

Anne-Sophie Pauly

Digitaal strateeg

Julie Vandebosch

Digitaal designer

Julio Colomo

Designer

Pieter Verlaak

Video- en fotograaf

Yvan Schorpion

Designer

Johnny Baeten

Designer

Wajn Ulrix

Motion designer

Vanessa Gerrits

Copywriter

Chris Van Wiele

Financieel medewerker

Ilse Thiernesse

Office manager

Sara Stevens

Junior accountmanager

Dirk Houben

Mentor
https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls