Direct naar inhoud
2 Vacatures

Rake
woorden

Pieter

5 rake vragen aan … video- en fotograaf Pieter

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? Nadat de spits werd afgebeten door Sara is het vandaag de beurt aan videograaf Pieter.

Lees meer
Foto van stagiaire Marie

Een allesbehalve impulsieve stage …

De 21-jarige Marie uit Bocholt fleurt al enkele weken onze studio op met haar typerende rode lokken én haar hoofd vol designideeën. Deze studente Digital Experience Design (Thomas More, Mechelen) houdt van lezen en schrijven, maar was hier toch echt om haar grafische en webskills uit te testen op de werkvloer. Of dat gelukt is? We vragen het haar even!

Lees meer
Vacature

Webdesigner

Voor jou rijmt front-end op content, want da’s het gevoel waarop je mikt met je designs. Klanten tevreden stellen is één ding, maar jij snapt dat het uiteindelijk om de user draait.

Lees meer
Vacature

Je stage: een portie gemengd vol leerkansen!

Als fullservicebureau doen we niet zomaar “een beetje van alles”. We doen een beetje véél van alles, en dan ook nog eens met volle goesting! Meedraaien in ons team en deel uitmaken van die dream heeft al heel wat stagiairs gelanceerd in hun favoriete vakgebied.

Lees meer
Foto van Sara

5 rake vragen aan … accountmanager Sara

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? Eerst aan de beurt is accountmanager Sara.

Lees meer