Direct naar inhoud
1 Vacatures

Rake
woorden

RAAKPUNTEN: Employer branding

Marc Croonen van Vandemoortele is niet de minste. Als Chief Human Resources zorgden zijn inzichten voor succes binnen het bedrijf en voldoening binnenin zichzelf.

Lees meer

5 rake vragen aan … designer Johnny

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? Inmiddels passeerden al heel wat Impulsers de revue, maar onze enige echte B.G.

Lees meer

5 rake vragen aan … accountmanager Carmen

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan onze accountmanager met de beste woordmopjes, de meest aanstekelijke lach en de mooiste baby bump: Carmen.

Lees meer

5 rake vragen aan … designer Yvan

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan Impuls-ancien Yvan.

Lees meer
Vacature

Je stage: een portie gemengd vol leerkansen!

Als fullservicebureau doen we niet zomaar “een beetje van alles”. We doen een beetje véél van alles, en dan ook nog eens met volle goesting! Meedraaien in ons team en deel uitmaken van die dream heeft al heel wat stagiairs gelanceerd in hun favoriete vakgebied.

Lees meer

5 rake vragen aan … senior strateeg Martine

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan Martine, de muzikale mama van Marloes en onze strateeg sinds 2019.

Lees meer
https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls