Direct naar inhoud
3 Vacatures

Rake
woorden

Vacature

Junior account met multitasktalent

Is rake communicatie jouw moedertaal? Straf toeval, want naar precies zó iemand is Impuls communicatie op zoek. Momenteel richten we onze rekruteringspijlen namelijk op een junior account met multitasktalent.

Lees meer
Vacature

Vlotte videograaf

Sound, camera, action? Jij weet dat er zowel vóór als na het filmen nog veel meer bij komt kijken! Als foto- en videograaf sturen we je op pad om allerlei maatschappelijk impactvolle klanten (en hun verhaal) op de gevoelige plaat vast te leggen.

Lees meer
Vacature

Online marketeer met drive

Gedreven door resultaten én maatschappelijke impact? Als online marketeer bij Impuls communicatie zorg je voor online campagnes die écht binnenkomen. Jij laat onze klanten opvallen op het web, met een strategie die raakt én converteert.

Lees meer

5 rake vragen aan … designer Johnny

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? Inmiddels passeerden al heel wat Impulsers de revue, maar onze enige echte B.G.

Lees meer

5 rake vragen aan … accountmanager Carmen

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan onze accountmanager met de beste woordmopjes, de meest aanstekelijke lach en de mooiste baby bump: Carmen.

Lees meer
https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls