Direct naar inhoud
3 Vacatures

Rake
woorden

5 rake vragen aan … accountmanager Carmen

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan onze accountmanager met de beste woordmopjes, de meest aanstekelijke lach en de mooiste baby bump: Carmen.

Lees meer
Vacature

Creative Lead(er)

Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met maatschappelijke impact. Zit je boordevol goesting om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Om rake concepten te lanceren?

Lees meer

5 rake vragen aan … designer Yvan

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan Impuls-ancien Yvan.

Lees meer
Vacature

Webdesigner

Voor jou rijmt front-end op content, want da’s het gevoel waarop je mikt met je designs. Klanten tevreden stellen is één ding, maar jij snapt dat het uiteindelijk om de user draait.

Lees meer
Vacature

Je stage: een portie gemengd vol leerkansen!

Als fullservicebureau doen we niet zomaar “een beetje van alles”. We doen een beetje véél van alles, en dan ook nog eens met volle goesting! Meedraaien in ons team en deel uitmaken van die dream heeft al heel wat stagiairs gelanceerd in hun favoriete vakgebied.

Lees meer
https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls