Direct naar inhoud
3 Vacatures

5 rake vragen aan … digitaal designer Julie

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? Na accountcollega Sara, videoman Pieter en partner Jürgen is er eindelijk iemand van ons digitale team aan de beurt: Julie. Vijf vragen. Vijf antwoorden. Vijf keer raak!

1. Welk land weet jou te raken?

Julie: “Als tiener raakte ik geïnteresseerd in Finland, het thuisland van veel van mijn favoriete bands. Na een rondreis was ik verkocht! Het is er veel rustiger dan hier en je hebt overal mooie natuur, zelfs in Helsinki. Soms voelt het er een beetje magisch, zoals tijdens de midzomernachten of wanneer de winterzon er opeens doorkomt …”

2. Welke creatieve bezigheid raakt jou het meest?

Julie: “Fotografie! Ik vind het zalig om met mijn camera de natuur in te trekken en het juiste moment af te wachten. Het heeft me geleerd om zelfs in druilerige dagen de schoonheid te vinden. Daarnaast speel ik viool. Er kan zo veel emotie in dit instrument worden gelegd én het kan in elk genre worden gebruikt.”

3. Welk muziekgenre raakt jou keer op keer?

Julie: “Mag ik maar één genre kiezen? Dan metal. Ik luister er al zo’n 20 jaar naar, ga regelmatig naar concerten en heb zo ook heel wat vrienden gemaakt! Wat metal voor mij bijzonder maakt, is de manier waarop het opbouwt. Als alles dan opeens losbarst, komt dat écht binnen.”

4. Welke vorm van storytelling kan je echt raken?

Julie: “Games! Ik hou van games met een goed verhaal, zoals de ‘Mass Effect’- en ‘Life is Strange’-reeksen. Twee totaal verschillende spellen, maar in allebei maken je keuzes echt een impact op het verdere verloop. Hierin kan ik mezelf he-le-maal verliezen.”

5. Welk digitale Impuls-project heeft jou geraakt?

Julie: “Ik vond de Terhills-website erg leuk om aan te werken. Ik breng zelf namelijk ook regelmatig een bezoekje aan Terhills! De samenwerking met de studio om de mooie huisstijl ook digitaal tot leven te wekken verliep supervlot en ik heb er veel uit geleerd.”

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls