Direct naar inhoud
3 Vacatures

5 rake vragen aan … accountmanager Sara

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? Eerst aan de beurt is accountmanager Sara. Vijf vragen. Vijf antwoorden. Vijf keer raak!

Foto van Sara. C-mine Crib op de achtergrond.

1. Welke sport raakt je?

Sara: “Sporten is voor mij een leuke manier om ’s ochtends het kopke leeg te maken. De twee sporten die ik daarvoor het vaakst beoefen zijn zwemmen en krachttraining. Voor mij dé manier om de dag goed te starten, al ben ik eigenlijk absoluut géén ochtendmens!”

2. Welk land heeft jou het meest geraakt?

Sara: “Polen. Voor de hand liggend, misschien, omdat mijn mama Poolse is en ik er nog familie heb. Maar ik vind de mentaliteit daar ook gewoon leuk. Minder maatschappelijke druk, meer tijd om te genieten.”

3. Welk klusje in huis raakt je (op een positieve manier 😊)? 

Sara: “Koken, zonder twijfel! Ik ben veel bezig met voeding en het uitdenken van recepten – op amateurniveau weliswaar – is iets dat me zeker en vast raakt.”

4. Welke reis heeft je écht geraakt?

Sara: “Ik ben vorige zomer gaan rondtrekken in Oostenrijk. Geen spectaculaire bestemming, maar het was de eerste keer dat ik in de bergen vertoefde. Prachtig. Echt een zalige reis!”

5. Welke Impuls-campagne raakte jou?

Sara: “Persoonlijk vond ik de vorige zomercampagne van Riebedebie wel spectaculair. Zelf heb ik er niet aan meegewerkt, maar ik voel spontaan een golf van trots in me opwellen als ik eraan terugdenk. De straffe campagneresultaten én de strategie achter de campagne, dat hebben mijn collega’s goed gedaan!”

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls