Direct naar inhoud
3 Vacatures

Raak met ons het (goede) doel dankzij K’aardig!

De eindejaarsperiode staat voor de deur, en dat heeft ook Impuls communicatie niet onberoerd gelaten. Want wanneer we zelfs in onze eigen thuisstad zien dat er nog steeds kinderen in kansarmoede leven, is niets doen geen optie.

Daarom hebben we ons team voor een plezante en passievolle uitdaging gesteld eind 2023: maak het verschil met je talent. Het resultaat? K’aardig! Een kaartenatelier opgestart uit het hart, met voor de gelegenheid een flinke dosis kerstsfeer … Kijk maar mee.

Er was eens … een goed idee/doel

In het kader van Impuls 2.0 (zie het persbericht over onze interne overname) wilden we naast onze maatschappelijk geëngageerde klanten ook zélf impact creëren. Kwetsbare kinderen een leuke verjaardag schenken via een box vol leuke dingen kwam al snel uit de bus als topidee. Om die ambitie te financieren, verkopen we nu sets van 5 unieke kaartjes voor het goede doel. Zelf ontworpen, zelf verzonden!

De boodschappen erop zijn soms grappig, soms scherp en soms gewoon warm. Maar altijd komen ze uit het hart.

Dus als je ons vraagt wat ons goede voornemen is, kunnen we daar eenduidig op antwoorden: van K’aardig een hartverwarmend succes maken. Wie nu een kaartenset koopt, draagt in 2024 bij aan een vrolijke verrassing voor een kwetsbaar kind.

PS. Geen kerstkaartjes nodig? Binnenkort lanceren we ook andere sets. Maar nu eerst kerst vieren. Vol dankbaarheid en vol hoop op een kansrijke toekomst voor iedereen.

Beste wensen!

Team Impuls

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls