Direct naar inhoud
1 Vacatures
Flesje en glas Force Majeure Blond

Volle bak voor Force Majeure-branding

100% Belgisch, 100% smaak én 0% alcohol. De branding voor Force Majeur verzorgen? Daar gaan we 200% voor.
Klant
Force Majeure
Bullseye
Productbranding en websitedesign
Expertises
  • Merkversterking
  • Online ontwikkeling
  • Vormgeving

Speciaalbier, speciale branding

Waar zijn die bierliefhebbers? Toen we Force Majeur als klant binnenhaalden moesten we niet lang zoeken naar collega’s die hun schouders onder het brandingproject wilden zetten. Zélfs toen ze erachter kwamen dat het alcoholvrij bier betrof, want de vijf smaken van dit Belgische speciaalbier doen absoluut niet onder voor hun alcoholische tegenhangers. Fan vanaf de eerste minuut dus, hier in het Impuls-hoofdkwartier!

Ad fundamenteel design

We b(r)ouwden Force Majeur vanaf het fundament op door een huisstijl te ontwikkelen rondom het door ons ontworpen logo. De inspiratie? Een even smaakvol design als de biertjes zelf.Hieruit vloeide de volledige look van het label voort. Zo past alles perfect bij elkaar, net als bier en borrelnootjes. Of bier en kaas. Of bier en eender-wat-anders. Onze studio werkte de branding af met professionele productfotografie waardoor zowel het flesjesdesign als de flesinhoud de kans kreeg volop te shinen.

Webshop inbegrepen

Ook de website is 100% Impuls. Onze interne webdeveloper ging aan de slag met de vereisten van de klant en combineerde content met stijl in een kleurrijk, mobile-friendly webdesign. Inclusief online shop! Dus als je dorst gekregen hebt van deze case, houdt niets je nog tegen om een bestelling te plaatsen via www.forcemajeure.be. Santé!

Desktop mockup van de website met 3 beelden
https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls