Direct naar inhoud
3 Vacatures

Impuls wordt … Dimpuls

Energie besparen? Dat doen we bij Impuls Communicatie op een manier die past bij onze “branding”. Kaarsen aan, verlichting uit! Het leverde sfeervolle eindejaarsbeelden op, maar toch ook een paar … uitdagingen. Kijk maar. 😉

Zo wensen we je een brandtastisch 2023

Dimpuls dus! Geen permanente naamswijziging, maar wel helemaal in lijn met onze goede voornemens. Want solidair zijn met iedereen die worstelt met de hoge energieprijzen doen we ook in 2023 net zo vlot als Genkse schfeer maken.

Dit jaar deden we dat alvast door een werkdag lang opnames te doen bij kaarslicht. Toewijding aan ons concept, noemen wij dat! En zo toegewijd gaan we ook graag voor jou aan de slag.

Cases onder de kerstboom

In de aanloop naar eindejaar blikten we terug op onze meest succesvolle en spraakmakende campagnes van 2022. En dat waren er heel wat! Uitwerken en uploaden dus: zo is onze webstek gevuld geraakt met kers(t)verse case-cadeautjes. Aan jullie om ze uit te pakken met een klik …

We wensen je echter ook veel échte cadeaus en een goed gevulde feesttafel toe (met hier en daar een kaarsje 😉). Geniet ervan deze kerstperiode en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Warme wensen

Team Impuls

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls