Direct naar inhoud
1 Vacatures

5 rake vragen aan … accountmanager Carmen

Aan rake communicators geen gebrek in ons team, maar soms graven we graag wat dieper in de geest(drift) van onze collega’s … Wat raakt hen tijdens en buiten de werkuren? We vroegen het aan onze accountmanager met de beste woordmopjes, de meest aanstekelijke lach en de mooiste baby bump: Carmen. Vijf vragen. Vijf antwoorden. Vijf keer raak!

1. Welke carnavalstraditie weet je elk jaar weer te raken?

Carmen: “Zonder twijfel de carnavalstoet in Eksel. In deze kleinschalige stoet bouwt elke groep een wagen rond een actueel, gemeentelijk thema. Niet-Ekselaren zouden veel uitbeeldingen niet snappen, maar in onze community – en tussen de carnavalsgroepen onderling – leeft dit enorm!”

  2. Welke sport raakt jou het meest?

  Carmen: “Tennis, natuurlijk! In de zomer zou ik het elke dag kunnen spelen. Niet gek voor een Impulser, aangezien ‘raak slaan’ centraal staat. 😉 Ik speel graag dubbel en vind het heerlijk om op het juiste moment het punt af te maken. Game, set, match.”

  3. Wat was de raakste woordspeling die je recent maakte?

  Carmen: “Toen een collega aankondigde dat ze ‘s avonds naar een keuken bij Ixina ging kijken, kon ik het niet laten om ‘Oké, Ixina dan morgen terug!’ op z’n plat Antwerps te zeggen. (lacht)

  4. Welk teammoment heeft je écht geraakt?

  Carmen: “Elk moment waarbij de enthousiasmebarometer de hoogte in schiet! Een lunchpauze in de Vennestraat, een teambuilding op locatie, een kantooropruimdag waarbij iedereen hard gaat … Samen is alles leuker!”

  5. En last but not least: welke Impuls-campagne raakt(e) je het meest?

  Carmen: “Zonder twijfel de affichecampagne van Boerenbond: ‘Zonder boeren geen …’. Ik was betrokken bij het project van idee tot uitrol, en het is gewoon superleuk om de affiches waarvan je zélf het concept hebt bedacht op het terrein te zien pronken. In het Genkse ben ik er zelf ook een paar bij lokale handelaars gaan verspreiden. Dat geeft voldoening.”

  https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls