Direct naar inhoud
3 Vacatures

KMO-portefeuille

We kunnen met enige fierheid zeggen dat Impuls bv vanaf 1 april 2018 kmo-portefeuille erkend is. Zo kunnen wij onze cliënten bijstaan voor onze pijler strategisch advies met ondersteuning van VLAIO.

Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarmee jij als ondernemer extern advies kan inwinnen met financiële steun. Het doel van de kmo-portefeuille subsidiemaatregel is om de kwaliteit en de werking van jouw eigen bedrijf te verbeteren.

Impuls is een erkend dienstverlener voor het aanbieden van advies onder de kmo-portefeuille. Met deze maatregel krijg jij als onderneming of zelfstandige met zetel in Vlaanderen een subsidie van 30% tot 40% op de door ons verstrekte adviezen.

Een aanvraag voor de kmo-portefeuille kan via de website van het agentschap Innoveren en Ondernemen. Ons registratienummer is DV.A213209.

De aanvraag voor een betaling via de kmo-portefeuille dient in alle gevallen ten laatste 14 kalenderdagen na de startdatum van de samenwerking voor het leveren van de diensten uitgevoerd worden. Je kan een steunaanvraag reeds indienen vanaf het moment van ondertekening, ook al is de opdracht nog niet gestart.

Meer informatie kan je via deze link vinden.

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls