Direct naar inhoud
3 Vacatures

Content om door een Ring(etje) te halen

De Culinaire Ring is hét smaakfestival van Hasselt. Het geheim achter dit succesrecept? De juiste communicatie-ondersteuning.
Klant
De Culinaire Ring
Bullseye
Communicatie die smaakt naar meer
Expertises
  • Inhoud
  • Strategie
  • Vormgeving

Voor lekkere hapjes én drankjes van diverse Hasseltse horecazaken ben je bij De Culinaire Ring aan het juiste adres. Sfeer en smaak troef! Deze editie was alvast een zonnige bedoening vol volk. Maar we lopen vooruit op de zaken, want aan een succesvol event gaat natuurlijk heel wat planning en communicatiewerk vooraf …

Zo’n samenwerking smaakt naar meer …

Na de contentkalender en website hadden we de smaak goed te pakken. Andere creatieve verwezenlijkingen voor deze klant waren talrijk. Denk aan overzichts- en naamborden, menukaarten plus een menuboekje, een flyer en een persmapje. Ja, inclusief persbericht én praktische begeleiding tijdens de persconferentie, want we noemen onszelf toch niet voor niets een fullservicebureau? Van algemene projectbegeleiding tot communicatievragen “in every flavour”, één ding is zeker: een maximale ontzorging van de klant hebben we echt wel geserveerd. Daar drinken we eentje op!

© Foto’s Bart Wierzbicki

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls