Direct naar inhoud
1 Vacatures

Een werkplek onder de zon

Terhills Resort ademt natuur- en vakantiegevoel. Maar er mag/moet ook gewerkt worden.
Klant
Terhills Resort
Bullseye
Vacaturevideo’s shooten en promoten
Expertises
  • Advertenties
  • Inhoud
  • Strategie

Personeel met persoonlijkheid

Toen Terhills Resort haar deuren opende voor vakantiegangers met een groen hart, waren ze vanzelfsprekend op zoek naar heel wat personeel. De meest uiteenlopende functies — van groendienstmedewerker tot animator en redder — zaten te wachten op invulling.

Als langetermijnpartner van Terhills kregen we de kans om een verfrissende online jobcampagne uit te werken. Korte maar catchy video’s? Perfect voor sollicitanten met weinig tijd en veel goesting. Want zelfs op een plek waar vertragen en genieten centraal staan, is het (werk)leven aan de rappen!

Genoeg vissen in de zee

Water genoeg in Terhills, maar we wilden niet hoeven vissen in een kleine kandidatenvijver. Met succes bereikten we zo’n 130.000 geïnteresseerden, waarvan er meer dan zevenduizend doorklikten naar de bijhorende jobpagina. Een CPC van 0,04 euro … Niet slecht voor een eenvoudig videoconcept, toch? 

Jobstudenten kregen hun eigen spin-off inclusief kennismakingsdag. Hiervoor maakten we één grotere video waarin de uiteenlopende functies achter elkaar werden geplakt. Zo wisten we ook deze moeilijk bereikbare doelgroep te strikken voor een sollicitatiegesprek. En kijk: het team van Terhills staat intussen op punt! Zo werken we samen op het ritme van de natuur.

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls