Direct naar inhoud
1 Vacatures

Nuhma slaat digitaal zijn (jaarver)slag

Een jaarverslag opmaken met duurzaamheid op kop? Doen we, voor Nuhma, het Limburgs klimaatbedrijf. Infographics en animatie inclusief!
Klant
Nuhma
Bullseye
Interactieve jaarverslagwebsite met ondersteunende animaties.
Expertises
  • Online ontwikkeling
  • Vormgeving

Achteruit én vooruit kijken

Nuhma bouwt aan een duurzame toekomst voor Limburg, en daar werken we maar al te graag aan mee. Hoe? Met een duurzaam (en dus digitaal) jaarverslag. We bundelden de meest indrukwekkende cijfers op een website die er een dynamische draai aan geeft. Ecologisch én entertainend om doorheen te scrollen, want dankzij de geanimeerde grafieken, infographics en videocontent zit er meer dan voldoende schwung in.

Dankzij een overzichtelijke visualisatie van de kerncijfers verliest het jaarverslag nooit zijn helderheid. Maar hét handigste aan dit verslag: mits kleine aanpassingen is het elk jaar herbruikbaar en makkelijk uit te breiden. Kortom, een jaarverslag dat met Nuhma meegroeit, net als hun ambities. De vlotte samenwerking zorgde bovendien voor een nog vlottere realisatie: het project werd op minder dan drie weken opgezet. Zo bouwen we samen met onze klant aan een rake toekomst.

Stap per stap, scroll per scroll, klik per klik.

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls