Direct naar inhoud
1 Vacatures

Provincie Limburg én Europa: 4x in de kijker!

Europa maakt Limburg. Impuls Communicatie maakt de Europa-campagne.
Klant
Provincie Limburg
Bullseye
Het belang van Europa voor Provincie Limburg benadrukken.
Expertises
  • Vormgeving

Dankzij Europese middelen kunnen er in Limburg heel wat innovatieve projecten uitgewerkt en uitgerold worden. Limburg als proeftuin van de Euregio? Jazeker! Als écht Limburgs bureau zetten we dat in opdracht van onze klant Provincie Limburg maar al te graag in de kijker.

Vier keer raak

Vier dagen na elkaar ontwierp Impuls Communicatie een dubbele pagina in Het Belang van Limburg. In mei zette Provincie Limburg in samenwerking met Impuls de Europese projecten in Limburg in de kijker. De aanleiding? Dag van Europa op 9 mei, het jaarlijks Europees feest van vrede en eenheid. En daarmee schoten we vier keer raak. Vier dagen na elkaar ontwierp Impuls Communicatie een dubbele pagina in Het Belang van Limburg.

De bijhorende baseline werd: ‘Europa maakt Limburg’. Want met Europese middelen worden heel wat Limburgse projecten gefinancierd. In iedere spread leggen we de nadruk op een ander onderwerp: zorg, arbeidsmarkt, duurzaamheid en maakindustrie. Stuk voor stuk thema’s waarbinnen Limburgse ondernemers en onderzoekers het verschil weten te maken, in Limburg én—bij uitbreiding—in Europa.

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls