Direct naar inhoud
1 Vacatures

Riemst in een nieuw jasje!

Het maandelijks infoblad van gemeente Riemst transformeren in een stijlvol magazine? Impuls doet het!
Klant
Gemeente Riemst
Bullseye
Een nieuw magazine in elke Riemstse brievenbus
Expertises
  • Vormgeving

Het jaar 2023 afsluiten met een knaller van formaat, daar deinsde gemeente Riemst niet voor achteruit. Het idee om het maandelijkse infoblad 37zeventig in een nieuw jasje te steken, borrelde al langer. De realisatie van de eerste nieuwe editie? Die werd begin 2024 in handen gelegd van Impuls, als vaste communicatiepartner van de gemeente.

De uitdaging? De volledige realisatie van het magazine voor onze rekening nemen. En die vraag reikte ver … van in house coordinatie bij de klant tot inhoudelijke input verzamelen en een gloednieuwe stijl ontwikkelen, om deze inhoud echt tot zijn recht te laten komen.  Een uitgelezen opdracht voor Anne-Sophie, accountmanagement-collega én rasechte Riemstenaar.

Het volledige project werd piekfijn en toch vlotjes opgevolgd. De ontwikkeling van de nieuwe stijl, een gedetailleerde budgettering, de juiste papierkeuze, alle inhoud en rubrieken afgeklopt met de betrokken partijen, van input naar briefing voor copywriter en designer …  En dat allemaal steeds in nauwe samenwerking met de klant! Een knap staaltje teamwork dat op een maand tijd resulteerde in een fonkelnieuw maandmagazine voor Riemst.

Hoe dat eruit ziet? We showen het graag!

https://impulscommunicatie.be/wp-content/themes/impuls